Jobb og karriere

Jobb og karriere

IndustriConsult AS er i utvikling og har store ambisjoner for årene fremover. Vi er alltid på utkikk etter de beste kandidatene til å jobbe for oss. Vi trenger både yngre og erfarne medarbeidere med utdannelse og kompetanse innen ingeniørfag, prosjektstyring, prosjektadministrasjon og prosjektledelse.

I IndustriConsult jobber vi i utfordrende og varierte prosjekter hos anerkjente selskaper innenfor de respektive bransjer. Som medarbeider i IndustriConsult vil du jobbe du i team sammen med mange dyktige kolleger. Vi kan tilby deg spennende oppdrag og fremtidsrettede karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. Våre oppdrag varierer i forhold til kundenes prosjekter.

IndustriConsult er et solid selskap med godt forfeste i markedet, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vi setter deg som konsulent i fokus og bestreber oss til å være en av de beste i markedet med hensyn til god oppfølging av våre medarbeidere ute i oppdrag.

Vi ønsker oss flere kolleger
Vi ønsker å å styrke oss med flere dyktige og motiverte konsulenter/rådgivere innen:

Teknisk personell                                            Ingeniører (BSc/MSc) maskin, El/Auto og bygning/struktur til design, beregninger/analyser, prosjektingeniør oppgaver og teknisk ledelse
Prosjektstyring og -administrasjon Konsulenter og rådgivere (BSc/MSc) innenfor teknisk innkjøp/innkjøpsledelse, prosjektplanlegging, kontraktsadministrasjon, kost- og økonomistyring og HMS/Kvalitetskontroll

Kontakt oss gjerne for å høre nærmere om stillingene, eller send oss en åpen søknad.

Mona.msbay@ic.no
Mobil: 92 88 58 81

Send søknad